ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ЯБЛУКА І ШОКОЛАД
Краса та здоров'я → Поради дієтолога
ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ЯБЛУКА І ШОКОЛАД
Яблука, особливо червоні, багаті на протизапальний антиоксидант кверцитин. У шкірочці його найбільше. Сам по собі кверцитин знижує ризик алергій. серцево-судинних захворювань, хвороб Альцгеймера і Паркінсона, раку простати і легень. Шоколад (а також виноград, червоне вино і чай) містить флавоноїд катехін, що знижує ризик атеросклерозу і раку, А разом вони, як стверджує професор Баррі Халлівел з National University of Singapore, не тільки допомагають поліпшити склад крові, але і взаємно підсилюють всі інші свої карисні властивості. Кверцитин також міститься в гречці, ріпчастій цибулі і малині. Сюзан Краус, дієтолог з Hackensack University Medical Center in New Jersey рекомендує такі комбінації: печені яблука в шоколадній глазурі, глінтвейн із червоного вина з яблуками, зелений чай із гречаними оладками і малиною, гречана каша з підсмаженою цибулею, яблучно-виноградний сік із шоколадним печивом.
Схожі оголошення
- Laser Experess
- Для кого Вапорайзер Spec?
- м24 - діагностика КТ і МРТ у Києві
- Со Пальметто - лечение импотенции мужчин
- Зеленый кофе (green coffee) – средство для похудения!
- Целебная сила молозива
- Шатавари (Shatavari) - омолаживающий элексир для женщин.
- Корень Кудзу - лечение алкоголизма
- Мейтаке (майтаке) - лечение целебными грибами
- Гарциния камбоджийская (Garcinia cambogia)
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії