Компанія Еко-Простір ТзОВ



Компанія Еко-Простір ТзОВ

[en: Company Eco-Prostir Ltd]

79021, вул. Кульпарківська, 93а, Львів

[en: vul. Kul'parkivs'ka, 93a, L'viv ]

(032) 295 38 56, (097) 141 98 88, (032) 295 38 56

[Телефонні коди міст України]

www.eko-prostir.com.ua

37690059

Основним напрямком діяльності товариства є комплексні послуги по проектуванню, монтажу, пусконаладці та сервісному обслуговуванню кліматичних систем в промисловому та цивільному будівництві.

Запорукою нашого успіху є високопрофесійний колектив, та використання передових технологій у галузях вентиляції, кондиціонування та опалення. Стратегія компанії спрямована на плідну співпрацю і тривалі відносини з нашими клієнтами. Власний практичний досвід і рекомендації фірм, з якими ми співпрацювали, дозволяє запропонувати нашим клієнтам широкий спектр послуг, технічних рішень, індивідуальний підхід і гарантію якості.

Враховуючи потреби клієнтів, ми пропонуємо швидке і ефективне обслуговування на території всієї України. Наша компанія не створює і, відповідно, не продає товар за найнижчими чи найвищими цінами . Наш товар – це оптимальне співвідношення ціни та якості.

Зробивши вибір на користь нашої компанії, ви завжди отримаєте професійну консультацію та кваліфіковані відповіді на всі запитання, а також надійного партнера для Вашого бізнесу.


Місце знаходження


Схожі компанії

  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії