ТОВ "Євродор"



ТОВ "Євродор"

[en: Evrodor]

65005, Одеса, Бугаївська, 60

[en: Odesa, Buhaivs'ka, 60 ]

ТОВ "Євродор" - широкий спектр послуг з проєктування, будівництва та експлуатації автошляхів

Лого / Фото

ТОВ "Євродор"

Товари / Послуги

Земляні роботи будь якої складності

Земляні роботи будь якої складності

Надійність будь-якого будівництва залежить від якості проведення земляних робіт. Професійний підхід до цього важливого підготовчого етапу включає правильний аналіз системи ґрунтів, врахування всіх особливостей і призначення дороги, рельєфу місцевості, кліматичних особливостей регіону, розташування водойм, складу нижніх шарів ґрунту та інші чинники. Підприємство має великий досвід та забезпечене повним комплектом техніки для проведення земляних робіт будь-якої складності.

Фрезерування

Фрезерування

Зношування асфальтобетонного покриття проявляється тріщинами, ямковістю, колійністю та як наслідок — підвищенням рівня аварійності. Ми здійснюємо зняття верхнього шару дорожнього покриття дорожніми фрезами як підготовку до капітального чи ямкового ремонтів. Фрезерування старого дорожнього покриття здійснюємо за допомогою потужних дорожніх фрез WIRTGEN. Знятий шар асфальту використовуємо для укріплення основи дорожнього полотна.

Холодний ресайклінг

Холодний ресайклінг

Ремонтуємо дороги, застосовуючи метод холодного ресайклінгу, переробляючи матеріали старого дорожнього покриття та вкладаючи його на нижні шари дороги. Дана багатошарова технологія є високотехнологічною, екологічно чистою, енергозберігаючою та суттєво заощаджує кошти замовника.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження