IT ACCOUNTING



IT ACCOUNTING

[en: ITAccounting]

65000, Генуезька вулиця, 24Б

[en: Henuez'ka vulytsya, 24B ]

У сфері бухгалтерського супроводу — понад 20 років; Офіційний партнер — PAYONEER; Надаємо: *Бухгалтерський супровід ФОП, ТОВ по всій Україні: — Річна, квартальна звітність; — Підготовка та проведення платіжних документів для сплати податків; — Контроль за відсутністю податкового боргу; — Підготовка документів для ЗЕД; * Реєстрація, перереєстрація, закриття ФОП, ТОВ по всій Україні; * Консультування з бухгалтерського обліку та оптимізації оподаткування; *Оформлення доходу, отриманого через Payoneer, WISE, REVOLUT та ін. небанківські фін.установи, на фріланс-біржах — Upwork, Joom, Newegg, 99design, Wish та інших, відповідно до законодавства України. * Віддалене відкриття рахунків в іноземних юрисдикціях; Індивідуальний підхід до кожного клієнта; Фінансова відповідальність, прописана у Договорі супроводу; Гарантована конфіденційність.

Лого / Фото

IT ACCOUNTING

Товари / Послуги

Реєстрація ФОП

Реєстрація ФОП - 3000.00

ТАРИФ “СТАРТ” Консультація по підбору необхідних КВЕДів та підбір оптимальної системи оподаткування; Подача Заяви про реєстрацію в ЦНАП/Дія; Постановка на облік в ДПС.

Реєстрація ТОВ, від

Реєстрація ТОВ, від - 8000.00

Реєстрація юридичної особи у формі ТОВ має низку переваг у порівнянні зі провадженням діяльності у вигляді ФОП: відповідальність засновника за боргами ТОВ обмежена розміром внесеної ним частки у статут товариства; можливість об’єднання капіталу кількох засновників (створення ТОВ одним або декількома засновниками); розподіл прибутку між засновниками виходячи з розміру частки у статутному капіталі ТОВ.

Бухгалтерський супровід ФОП

Бухгалтерський супровід ФОП - 2000.00

ТАРИФ “СТАРТ” Розрахунок доходів і податків (щокварталу); Сплата податків ФОП або надання реквізитів для самостійної сплати (щокварталу); Формування та здача звітів ФОП (щокварталу); Адміністрування банківських рахунків ФОП (щомісяця); Звірка розрахунків з бюджетом в електронному податковому кабінеті (щомісяця);

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження