Mir Sharov



Mir Sharov

[en: Mir Sharov]

02000, Київ, проспект Володимира Івасюка, 4К4

[en: Kyiv, prospekt Volodymyra Ivasyuka, 4K4 ]

Mir Sharov – магазин повітряних кульок та солодких подарунків на Оболоні у Києві. У магазині гелієвих кульок Mir Sharov ми ставимо за мету перетворити кожну подію у свято, наповнене яскравими кольорами, радістю та щирими емоціями. У нас ви знайдете все для святкового декору: від класичних повітряних кульок до унікальних гелієвих інсталяцій. Наш асортимент включає в себе різні кольори і форми кульок, від однотонних до металізованих, а також кульки з цікавими малюнками та текстами. Великий вибір святкових аксесуарів від гірлянд та подарункових упаковок до повітряних шарів і свічок для торту - у нас є все для створення ідеальної атмосфери. Наш асортимент ідеально підійде для дитячих та дорослих свят, тематичних вечірок, весіль та багатьох інших заходів. Швидка та зручна доставка по всьому Києву є нашою гордістю. Завітайте до Mir Sharov, щоб перетворити ваше свято на справжню казку, наповнену яскравими емоціями та незабутніми моментами.

Лого / Фото

Mir Sharov

Товари / Послуги

Подарунковий бокс набір з алкоголем “Бейліс асорті”

Подарунковий бокс набір з алкоголем “Бейліс асорті” - 1895.00

Доставка по Україні «Новою поштою» Кур’єрська доставка по Києву та області; Самовивіз із нашого Шоурума.

Кульки з гелієм “Омбрела”

Кульки з гелієм “Омбрела” - 1135.00

набір з гелієвих кульок входить: 1 фольгована зірка омбре 45 см 4 латексні кульки з конфетті 30 см 7 латексних кульок металік 30 см 2 латексні кульки агат 30 см грузик

Подарунковий бокс набір для улюбленої серце XXL “Кіндер Рафаелло”

Подарунковий бокс набір для улюбленої серце XXL “Кіндер Рафаелло” - 1790.00

Варіанти доставки: Доставка по Україні «Новою поштою»; Кур’єрська доставка по Києву та області; Самовивіз із нашого Шоурума.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження