Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
Желатин – це білок колагену, який, шляхом гідролізу колагену, отримують з кісток корів і свиней, а також широко використовую для його виділення риб'ячу шкіру.
Як один із компонентів желатин присутній в харчових продуктах (солодощі, йогурт, желейні фруктові цукерки, зефір тощо), у фотоемульсіях, клеях, сірниках, і як стабілізатор у
Схожі дослідження
- Алергокомпонент полину nArt v1 (w231), sIgE
- Специфічні IgE, томат (f25)
- Специфічні IgE, цвіль Alternaria alternata (m6)
- Специфічні IgE, кліщ домашнього пилу Dermatophagoides pteronyssinus (d1)
- Специфічні IgE, персик (f95)
- Алергокомпонент полину nArt v3 (w233), sIgE
- Специфічні IgE, цвіль Aspergillus fumigatus (m3)
- Специфічні IgE, яблуко (f49)
- Специфічні IgE, хлібопекарські дріжджі (f45)
- Алергокомпонент персика rPru p 7 (f454), sIgE
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії