Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
Куряче яйце (лат. Gallus gallus domesticus) є багатим на білок джерелом їжі, яке зазвичай споживають у сирому, вареному або обробленому вигляді. Незважаючи на свою корисність, яйце вважається одним із найпоширеніших джерел харчової алергії, особливо у немовлят і дітей, з рівнем поширеності в межах 1,3-1,6%. Однак поширеність алергії на
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, какао (f93)
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) кішки (e1)
- Алергокомпонент полину nArt v1 (w231), sIgE
- Алергокомпонент кота rFel d4 ліпокалін (e228), sIgE
- Специфічні IgE, цвіль Aspergillus fumigatus (m3)
- Специфічні IgE, фундук (лісовий горіх) (f17)
- Специфічні IgE, молоко коров'яче (f2)
- Специфічні IgE, хлібопекарські дріжджі (f45)
- Специфічні IgE, кліщ домашнього пилу Dermatophagoides farinae (d2)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії