СИРНИЙ СУП
Рецепти → Супи
СИРНИЙ СУП
Склад:
курячий бульйон - 2 літри,
картопля 3-4 шт.,
ковбаса варена або сосиски (можна копчену ковбасу) - 100-150 г,
морква - 1 шт.,
цибуля ріпчата - 1шт.,
сирки плавлені - 1-2 шт,
зелень, сіль.
Приготування: З курячих кісток зварити бульйон. Картоплю порізати кубиками або соломкою. Моркву потерти на великій тертці. Цибулю і зелень дрібно порізати. плавлені сирки натерти на великій терці або порізати невеликими кубиками. ковбасу порізати кубиками або соломкою. У курячий бульйон покласти картоплю і варити 15 хвилин з моменту закипання. На розігрітій э олією сковороді спасерувати цибулю з морквою. Варену ковбасу злегка обсмажити на вершковому маслі. Якщо замість вареної взяти копчену ковбасу, то її не потрібно попередньо обсмажувати. Коли картопля звариться, додати в суп спасеровану цибулю з морквою й обсмаженою ковбасою. 3а 2-3 хвилини до готовності покласти натерті сирки, інтенсивно помішуючи суп, щоб сирки розчинилися. Додати зелень і досолити суп за смаком.
Схожі оголошення
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 20.11.2025 10:12
Адвокатське бюро Уляни Хромʼяк «Акула права» - 07.11.2025 09:21
Фотограф Відеограф Весілля Ювілей Випускний, альбоми конференція Стрім - 03.11.2025 06:52
Ремонт ноутбуков в Киеве на дому, в сервисе и онлайн - 20.10.2025 02:55
Комп-Сервис: Ремонт компьютеров и ноутбуков в Киеве - 16.10.2025 09:20
Вітамін D: чому він необхідний організмуhttps://endo-clinic.uz.ua/vitamin-d/
- Нові компанії