Специфічні IgE, пшениця (f4)
Пшениця (лат. Triticum aestivum) є важливим джерелом їжі в усьому світі. Пшеничне зерно має високий вміст поживних речовин і переробляється на кілька харчових продуктів. Алергія на пшеницю вважається третьою за поширеністю алергією після коров’ячого молока та яєць. Пшениця може викликати харчові алергії, опосередк
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) собаки (e5)
- Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Специфічні IgE, арахіс (f13)
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) кішки (e1)
- Алергокомпонент амброзії nAmb a1 (w230), sIgE
- Скринінг інгаляційної алергії Phadiatop/Фадіатоп (пилок бур'янів, злакових трав, кущів, дерев, кліщів домашнього пилу, плісняви, шерсті кішки, собаки)
- Специфічні IgE, тимофіївка лучна (g6)
- Алергокомпонент персика rPru p 7 (f454), sIgE
- Специфічні IgE, білок яйця (f1)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії