Алергокомпонент пшениці rTri a 14 LTP (f433), sIgE
Пшениця (лат. Triticum aestivum) є важливим джерелом їжі в усьому світі. Незважаючи на це, пшениця відноситься до 8 основних харчових алергенів. IgE-опосередкована алергія на пшеницю може виникнути після контакту з пшеничними білками через ковтання, вдихання або вплив на шкіру.
Одним із головних («мажорних») алергоко
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, кліщ домашнього пилу Dermatophagoides farinae (d2)
- Специфічні IgE, фундук (лісовий горіх) (f17)
- Алергокомпонент кота rFel d1 (е94), sIgE
- Специфічні IgE, томат (f25)
- Специфічні IgE, персик (f95)
- Специфічні IgE, пір'я папуги (e213)
- Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
- Специфічні IgE, креветка (f24)
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p7, rPhl p 12, (recom./суміш) (g214), sIgE
- Специфічні IgE, кліщ домашнього пилу Dermatophagoides pteronyssinus (d1)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії