Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
Пшениця (лат. Triticum aestivum) є важливим джерелом їжі в усьому світі. Незважаючи на це, пшениця відноситься до 8 основних харчових алергенів. IgE-опосередкована алергія на пшеницю може виникнути після контакту з пшеничними білками через ковтання, вдихання або вплив на шкіру.
Одним із головних («мажорних») алергоко
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, полин (w6)
- Специфічні IgE, курка (f83)
- Специфічні IgE, соя (f14)
- Специфічні IgE, кеш'ю (f202)
- Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
- Специфічні IgE, пір'я папуги (e213)
- Алергокомпонент кота rFel d2 сироватковий альбумін (e220), sIgE
- Специфічні IgE, молоко коров'яче (f2)
- Специфічні IgE, амброзія висока (w1)
- Алергокомпонент полину nArt v1 (w231), sIgE
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії