Специфічні IgE, курка (f83)
М'ясо птиці, зокрема курки, популярне у всьому світі як джерело білка з високою харчовою цінністю. Алергія на м’ясо птиці зустрічається рідко, її поширеність у всьому світі становить від 0 до 13%.
Алергія на м’ясо птиці може бути класифікована як первинна (справжня) харчова алергія та вторинна харчова алергія, що виникає чере
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) кішки (e1)
- Специфічні IgE, арахіс (f13)
- Специфічні IgE, кліщ домашнього пилу Dermatophagoides pteronyssinus (d1)
- Специфічні IgE, часник (f47)
- Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
- Специфічні IgE, какао (f93)
- Алергокомпонент кота rFel d1 (е94), sIgE
- Специфічні IgE, жито (f5)
- Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
- Специфічні IgE, пшениця (f4)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 29.04.2025 10:37
Laser Experess - 27.04.2025 03:30
Інтернет-магазин радіодеталей та електронних комплектуючих Mobile-SHREK - 22.04.2025 01:14
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo
- Нові компанії