dovidnyk

Виробництво готової їжі та страв [10.85] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ




Детально

NACE:15.13*,15.20*,15.33*,15.81*,15.85*,
isic:1075 ,1075 ,1075 ,1075 ,1075 ,


Цей клас включає виробництво готових (приготованих, приправлених та зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання у замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані і мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, як, наприклад, у ресторанах. Зазначені страви містять хоча б два компоненти (крім спецій тощо).



Цей клас включає:

- виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці

- виробництво рибних страв, у тому числі рибу, смажену із картоплею

- виробництво овочевих страв

- виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб



Цей клас включає також:

- виробництво страв місцевої та національної кухні

- виробництво готових заморожених рибних страв (із 10.20)



Цей клас не включає:

- виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10

- виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див. 10.89

- роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див. 47.11, 47.29

- оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див. 46.38

- діяльність з постачання харчових продуктів на замовлення, див. 56.29



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії