dovidnyk

Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у. [10.89] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ




Детально

NACE:15.13*,15.62*,15.81*,15.89,
isic:1079* ,1079* ,1079* ,1079* ,


Цей клас включає:

- виробництво супів і бульйонів (порошкоподібних, у кубиках тощо) (КВЕД-2005)

- виробництво штучного меду та карамелі (карамельного кульору)

- виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, таких як:

• бутерброди

• свіжа піца (напівфабрикат)

- виробництво харчових добавок та інших харчових продуктів, н.в.і.г.



Цей клас включає також:

- виробництво дріжджів (включаючи кормові) (КВЕД-2005)

- виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних або молюсків

- виробництво замінників молока та сиру з сировини нетваринного походження (наприклад, з сої) (листи)

- виробництво молочних коктейлів із вмістом соєвого молока (листи)

- виробництво яєчних продуктів, яєчного альбуміну, яєчного порошку(КВЕД-2005, СРА2008-КН2008)

- виробництво штучних концентратів

- виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо (КВЕД-2005, ПРОДКОМ)

- виробництво екстрактів рослинних та згущувачів харчових тощо (КВЕД-2005 та СРА2008)

- виробництво цукрових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв (КВЕД-2005)

- виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25% (КВЕД-2005 та ДСТУ)



Цей клас не включає:

- виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів з фруктів та овочів, див. 10.39

- виробництво замороженої піци, див. 10.85

- виробництво спирту, пива, вин та безалкогольних напоїв, див. розділ 11

- виробництво маргарину та аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25%, див. 10.42 (КВЕД-2005 та ДСТУ)



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії