dovidnyk

Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин [11.03] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ




Детально

NACE:15.94,
isic:1102* ,


Цей клас включає:

- виробництво ферментованих недистильованих алкогольних напоїв: саке, сидру, грушівки та інших фруктових вин



Цей клас включає також:

- виробництво медовухи та змішаних напоїв на основі фруктових вин



Цей клас не включає:

- розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії