dovidnyk

Дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв [11.01] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ




Детально

NACE:15.91,15.92*,51.34*,
isic:1101 ,1101 ,1101 ,


Цей клас включає:

- виробництво дистильованих готових до уживання алкогольних напоїв: віскі, бренді, джину, лікеру, кальвадосу (листи) тощо

- виробництво напоїв, змішаних з дистильованими алкогольними напоями

- змішування дистильованих спиртних напоїв

- виробництво нейтральних спиртних напоїв



Цей клас включає також:

- виробництво неденатурованого етилового спирту з вмістом спирту менше 80 об.%. (СРА2008-КН2008)



Цей клас не включає:

- виробництво недистильованих алкогольних напоїв, див. 11.02-11.06

- виробництво синтетичного етилового спирту, див. 20.14

- виробництво етилового спирту з ферментованих матеріалів, див. 20.14

- розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії